₺2.520,00 KDV Dahil
₺3.360,00 KDV Dahil
%25 İndirim
%25İndirim
Ücretsiz Kargo
Net %25 İndirim!
indirim
₺2.520,00 KDV Dahil
₺3.360,00 KDV Dahil
%25 İndirim
%25İndirim
Ücretsiz Kargo
Net %25 İndirim!
indirim
₺3.300,00 KDV Dahil
₺4.400,00 KDV Dahil
%25 İndirim
%25İndirim
Ücretsiz Kargo
Net %25 İndirim!
indirim
₺5.040,00 KDV Dahil
₺6.720,00 KDV Dahil
%25 İndirim
%25İndirim
Ücretsiz Kargo
Net %25 İndirim!
indirim
₺10.800,00 KDV Dahil
₺14.400,00 KDV Dahil
%25 İndirim
%25İndirim
Ücretsiz Kargo
Net %25 İndirim!
indirim
₺11.400,00 KDV Dahil
₺15.200,00 KDV Dahil
%25 İndirim
%25İndirim
Ücretsiz Kargo
Net %25 İndirim!
indirim
₺4.560,00 KDV Dahil
₺6.080,00 KDV Dahil
%25 İndirim
%25İndirim
Ücretsiz Kargo
Net %25 İndirim!
indirim
₺6.120,00 KDV Dahil
₺8.160,00 KDV Dahil
%25 İndirim
%25İndirim
Ücretsiz Kargo
Net %25 İndirim!
indirim

Koku Makinesi Modelleri

Teknolojinin sürekli gelişimi, kullanıcı deneyimlerini zenginleştirmek ve çeşitlendirmek adına bir dizi yenilikçi elektrikli koku makinesinin ortaya çıkmasına olanak tanıyor. Bu yeniliklerden biri de koku makinesi, kullanıcıları farklı kokularla etkileşime geçme ve duyusal deneyimlerini daha da derinleştirme amacını taşıyan modern ortam koku makineleridir.

Difüzör Tipi Koku Makineleri:

Hava akımıyla çalışan geniş alan koku makineleri genellikle büyük alanları kapsamaktadır. Programlanabilir zamanlayıcıları ve koku yoğunluğu kontrolü bulunmaktadır. Genellikle mağazalar,oteller, alışveriş merkezleri ve büyük ticari alanlarda kullanılır.

Taşınabilir Koku Makineleri:

Elde taşınabilir, pil veya adaptör ile kullanılabilir modeller bulunmaktadır.

Bunlar; ofis koku makinesi, oda koku makinesi, ev koku makinesi, kategorilerinde önemini korumaktadır.

Basit kullanım ve hızlı dağıtım sağlamaktadır.

Duvar Tipi Koku Makineleri:

Duvara monte edilebilen koku makineleri, yer tasarrufu sağlamaktadır.

Oteller,mağazalar,işletmeler, restoranlar ve ofis koridorları gibi yerlerde yaygın olarak kullanılmaktadır.

Genellikle programlanabilir özelliklere sahip olmasıyla, büyük kolaylık sağlamaktadır.

 

Carpex Koku Makinesi Modelleri Nelerdir?

Micro Koku Makinesi

A1 Koku Makinesi 

E2 Koku Makinesi 

Maxx Pro 600 Koku Makinesi

Spreymatik

A2 Plus Koku Makinesi

Auramax Koku Makinesi

           

Koku Makinesi Ne İçin Kullanılır?

Koku makineleri, çeşitli sektörlerde kullanılan inovatif cihazlardır ve kullanım alanları oldukça geniştir. Bu teknolojik harikalar, duyusal deneyimi güçlendirmek, atmosferi zenginleştirmek ve çeşitli uygulama alanlarında özel deneyimler yaratmak için kullanılır. Eğlence sektöründen perakendeye, eğitimden sağlığa kadar birçok alanda otomatik koku makineleri, kullanıcılara unutulmaz ve etkileyici deneyimler sunma amacını taşır.

Aynı zamanda koku alma duyusu ile hatırlanan anıların, görme ve işitme duyuları ile hatırlanan anılara oranla çağrışım gücü daha kuvvetlidir. Araştırmalar gösteriyor ki kokusunu aldığımız herhangi bir şeyi hatırlama oranımız, gördüğümüz veya duyduğumuz bir şeyi hatırlamamıza oranla yüz kat daha fazla. Duygular ile direkt iletişim içerisinde olan kokular; tüketicinin zihninde kalıcı bir yer kazanır.   

           

Koku Makinesi Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

1-Kullanım Alanı:

Koku makinesini kullanacağınız alanın büyüklüğüne uygun bir model seçmek önemlidir. Bu, etkili bir koku yayma performansı sağlamak açısından oldukça önemlidir.

2-Koku Türleri:

Geniş alan koku makinelerinde genellikle özel aroma yağları veya kartuşlar kullanır. Seçtiğiniz modelin uyumlu olduğu koku çeşitlerini kontrol edin ve değiştirilebilir kartuşların kolayca bulunabilir olmasına dikkat edin.

3-Enerji Tüketimi:

Enerji tasarrufu önemliyse, düşük enerji tüketimine sahip buharlı koku makine modellerini değerlendirebilirsiniz.

4-Garanti ve Servis:

Seçtiğiniz koku makinesinin garanti süresi ve satış sonrası servis hizmetleri hakkında bilgi edinin. Güvenilir bir marka tercih etmek, olası sorunlarda destek almanıza yardımcı olabilir.

Bu faktörleri göz önünde bulundurarak, ihtiyaçlarınıza en uygun koku makinesini seçebilir ve mekanınızda istediğiniz atmosferi oluşturabilirsiniz.          

           

Carpex Koku Makineleri Özellikleri Nelerdir?

Kokuların gücünü hepimiz biliyoruz. Anıları hatırlatma, mutlu olma, enerjik hissetme, huzur bulma gibi pek çok etkisi olan kokuların aynı zamanda “satış artırmak” için kullanıldığını biliyor musunuz?

Kokular duyguları harekete geçirme konusunda en güçlü uyaranlar. Alışverişin de duygular aracılığı ile gerçekleştiği düşünüldüğünde, alışverişin motivasyonu sağlamak için kokuların ne kadar önemli olduğu ortaya çıkıyor.

DAHA ÇOK SATIŞ İÇİN DOĞRU CARPEX KOKU MAKİNELERİNİ TERCİH EDİN!

Kokular, müşteri memnuniyeti sağlama ve beynin limbik bölümünde doğrudan temas etmek konusunda engellenemez bir güce sahip.

Bu gücü doğru kullanmak çok önemli. Planlamadan ve stratejik düşünmeden yapılan kokulandırma çalışmaları avantajdan çok dezavantaja neden olur.

DOĞRU KOKU ÇOK SATIŞ

Ortam kokulandırma bir bilim. İnsan davranışlarını ve nedenlerini anlayıp bu davranışı alışverişe çevirmek mümkün.

Her markanın kendi algısı ve değerleri doğrultusunda hedef kitlesini etkileyecek doğru kokuyu Carpex ile tasarlamak mümkün.

Alışveriş duygusunu ve motivasyonu güçlendirmek için markanın müşterisinin analizinin çok iyi yapılması gerekir. Bu analizin üzerinde alışveriş duygusunu harekete geçirecek bir koku tasarlanır.

Ve sonrası Carpex koku makinelerinde..

Carpex'in yenilikçi tasarıma sahip koku makineleri ve geniş koku yelpazesine sahip kokuları, markanızın kişiliğini yansıtarak mekanlarınıza özgünlük katmanın yanı sıra, çeşitli sektörlere ve alanlara, bunlar; ev koku makinesi, ofis koku makinesi, mağaza koku makinesi gibi alternatiflerle özel koku seçenekleri sunmaktadır.

 Parfümlerimiz sizi ve misafirlerinizi kesinlikle memnun edecek koku tasarımları sunmaktadır. Kokularımızın içeriğinde %100 doğal esansiyel yağlar kullanılmaktadır. Aynı zamanda tüm kokular ifra sertifikalı ve Avrupa regülasyonlarına uygundur.

         

Koku Makinesi Nasıl Çalışır?

Carpex geniş alan koku makineleri, gelişmiş soğuk difüzyon teknolojisi ile koku molekülleri nano parçalara bölünür.

Bu sayede homojen bir şekilde koku havada saatlerce asılı kalır ve etkisini uzun süre kaybetmez.

Koku, benzersiz bir parmak izi gibi sizi ve kurumsal kimliğinizi belirler. Carpex Koku Makinesi, konuklarınızı etkilemek için ideal atmosferi oluşturmanıza yardımcı olacaktır. Carpex koku makineleri, şık ve kullanımı kolay koku makineleri aracılığıyla profesyonel ve lüks bir koku deneyimi sunarak kurumsal kimliği güçlendirmek amacıyla tasarlanmıştır.

Carpex Geniş Alan Koku Makinesi, her mekânda eşsiz bir ambiyans sağlayacak ve ziyaretçileriniz için çekici bir ortam yaratacaktır. Farklı koku esansları arasında seçim yaparak, ziyaretçileriniz için en uygun atmosferi özelleştirebilirsiniz.

           

Koku Makinesi Fiyatları

Fiyat aralıkları geniş bir yelpazede olabilir; uygun fiyatlı ev koku makinesi, oda koku makinesi gibi modellerinden profesyonel kullanıma yönelik ofis koku makinesi, mağaza koku makinelerine kadar çeşitli seçenekler bulunmaktadır. Özellikle satın almadan önce ihtiyaçlarınızı, kullanım alanınızı ve bütçenizi dikkate alarak bir seçim yapmanız önerilir.

Kapasite: Koku makinesinin koku dağıtma kapasitesi, genellikle fiyatı etkiler. Daha büyük alanları kapsayabilen, yüksek kapasiteli koku makineleri genellikle daha yüksek fiyatlı olabilir.

Teknolojik Özellikler: Koku makineleri genellikle farklı teknolojik özelliklere sahiptir. Programlanabilir zamanlayıcılar, değişken koku yoğunluğu kontrolü gibi özellikler, fiyatları etkileyebilir.

Marka: Kaliteli ve tanınmış markalara ait koku makineleri genellikle daha yüksek fiyatlı olabilir.

Ergonomi ve Tasarım: Estetik ve kullanım kolaylığı da fiyatı etkileyen faktörler arasındadır. Özel tasarıma sahip, şık ve ergonomik koku makineleri genellikle daha yüksek bütçeli olabilir.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR