Torpido Temizleyici 500 ML (312030011)

İndirim Oranı : %25 İndirim
Fiyat : ₺279,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺209,00(KDV Dahil)

Torpido,tampon, vinil yüzeyler, kapı ve pencere panelleri, plastik ve lastik yüzeyler için güvenle kullanabileceğiniz mükemmel bir üründür.

Net %25 İndirim!
indirim

Ürün Özellikleri

Torpidoda oluşan kirleri ve lekeleri çözümleme, torpidoda oluşan aşınmayı önleme,torpidoda oluşan koku ve nemi azaltma, torpidoda oluşan pas ve darbeleri azaltmave aynı zamanda torpidonun parlaklığını koruma özelliğinede sahiptir.

 

Önemli Notlar

İlk olarak, torpido panelindeki toz, kir veya lekeleri temizlemek için bir mikrofiber bez veya hafif bir temizleyici kullanarak yüzeyi nazikçe silin. Şişeyi iyice çalkalayın. Ardından, torpido temizleyiciyi bir mikrofiber bez veya sünger üzerine dökün veya püskürtün.Torpido panelinin tüm yüzeyine temizleyiciyi uygulayın. Bez veya süngerle dairesel hareketlerle veya tek yönlü hareketlerle temizleyiciyi yüzeye yayabilirsiniz. Leke ve kirleri çıkarmak için hafif bir baskı uygulayabilirsiniz. Lekeleri temizledikten sonra, Bezle hafifçe üzerinden geçerek fazla olan kalıntıları temizleyin. Son olarak temiz bir bezle torpido panelini nazikçe kurulayın. Bu, torpidonun kuru ve lekesiz kalmasını sağlayacaktır.

Materyal
Plastik
Renk
Siyah
Gramaj
500 ML
Ölçü
500 ML
Kategori
Otomotiv
  • HIZLI TESLİMAT
  • GÜVENLİ ALIŞVERİŞ
  • ORİJİNAL ÜRÜN
PAYLAŞ
PAYLAŞ
Tüm Taksit Seçenekleri
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR