Lastik Tamir Kiti Sprey 300 ML 3'lü (314020010)

İndirim Oranı : %25 İndirim
Fiyat : ₺965,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺724,00(KDV Dahil)
Net %25 İndirim!
indirim

Ürün Özellikleri

Özel formülü ile patlayan lastiğin içindeki havayla birleşerek kauçuklaşan sıvı lastiğinizi 25 psi'ye kadar şişirerek yolunuza devam etmenizi sağlar. Otomobilinizin bagajında bir adet bulundurun, kötü sürprizler canınızı sıkmasın... Lastik Tamir Kiti, araç lastiklerinde meydana gelen çivi delikleri, vida delikleri veya diğer küçük delikleri onarmak için kullanıma uygunudur. 1 dakika gibi kısa bir sürede uygulanır ve Profesyonellik gerektirmeyen kişisel kullanıma uygun bir üründür.

 

Önemli Notlar

lastik tamir kiti ürününü iyice çalkalayın. Böylece içerisindeki malzemeler homojen bir şekilde karışmış olur.Delikli lastiğin havasını tamamen boşaltın, Sprey şişesinin tıpalarını çıkarın ve sprey başlığını lastiğin valfına takın. Başlığı tam olarak oturttuğunuzdan emin olun. Şişeyi ters çevirin ve sprey düğmesini bastırarak spreyi lastiğin içine boşaltın. Tüm spreyi kullanana kadar düğmeyi basılı tutun. Spreyi lastiğe uyguladıktan sonra, spreyin lastiğin içerisinde en iyi şekilde dağılması için lastiği döndürün. Lastiğe tamir malzemesi uygulandıktan sonra, lastiği tekrar şişirin.  Lastiği tamir ettiğinizden emin olmak için birkaç dakika bekleyin. Ardından, lastiğin hava basıncını kontrol edin. Eğer lastik hala havasını tutuyor ve sızıntı yoksa, tamir işlemi başarılı olmuş demektir.

 

Carpex Hakkında

Carpex %100 Türk sermayeli uluslar arası kalitede oto bakım ve temizlik ürünleri, oto, ofis ve oda kokuları, koku makineleri ve hijyen ürünleri üreten Türkiye’nin öncü ve güvenilir markasıdır. 25 PSİ ' A KADAR NET HAVA BASINCI SAĞLAR!!  

Materyal
Plastik
Renk
Siyah
Gramaj
300 ML
Ölçü
300 ML
Kategori
Otomotiv
  • HIZLI TESLİMAT
  • GÜVENLİ ALIŞVERİŞ
  • ORİJİNAL ÜRÜN
PAYLAŞ
PAYLAŞ
Tüm Taksit Seçenekleri
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR